Ryska posten levererar en blogglista

Sevendays gjorde en blogglista för någon vecka sedan, och nu fyllde jag i den. Kanske något senare än andra bloggare, men vem trodde att ryska posten är snabb?

Jag bloggar för att: jag har läst bloggar i en evighet och alltid tänkt att det vore kul med en egen blogg men så har det inte blivit av. Men nu har jag tid och dessutom en intressant stad att upptäcka! Brukar tycka att ett utmärkt sätt att få tips och inspiration när man åker till ett nytt ställe är via bloggar, och tänker att den här bloggen kan funka på det viset för någon som funderar på att besöka St Petersburg. Dessutom är bloggen ett ypperligt sätt att hålla kontakt med nära och kära.

Jag läser andra bloggar för att: jag är intresserad av vad folk tycker och tänker och sysslar med. Får så väldigt bra tips på vilka böcker och artiklar som är läsvärda, vilka serier som är bra på netflix, vilka poddar man kan lyssna på, olika ställen att besöka osv osv. Nummer ett för detta är Peppes blogg.

Den första blogg jag läser på dagen: Peppes som sagt, och så är jag ett stort fan av Linn. Håller koll på min kära nyförlovade svägerska, läser sjukt roliga hej hej vardag och Underbara Clara och Niotillfem.

Den här typen av blogg saknas: brukar sakna Nina Åkestams blogg.

Det här skrivs det för mycket av i bloggar: kanske att det gått lite inflation i att UNNA sig grejer hela tiden, och så kan jag tycka att man får beskriva bara exceptionellt siistiga upplevelser som HELT MAGISKA.

Blogg eller vlogg: blogg. Och podd! Senast lyssnade jag på afterwork, och de (min kompis Rina, Pupulandia-Jenni och Petra) råkade tala om det jag skrev om i fredags – höstens utmaningar och balett för vuxna nybörjare. Kul podd!

Atmosfären i den finlandssvenska bloggvärlden är just nu: finfin.

Det här tycker jag om sponsrat innehåll: mycket bra att populära bloggare får lön för jobbet de gör. Är vart och vartannat inlägg fullt av adlinks tröttnar jag ändå lite. Men alltid intresserad av genuina tips.

Mitt mål med min blogg är: bli jättekänd och rik.

En bloggare jag vill byta liv med för en dag: någon som blir bjuden på glammig fest. Så sjukt sugen på att gå på glammig fest!


Ju mer gröt på linsen desto suddigare bild. Gammalt fotografordspråk

Comments are closed.