En blogg som gick i ide och ryska postens sista ryska halvår

Privet, det var inte igår!

Bloggen råkade gå i vinteride men idag strålade äntligen februarisolen över denna ryska stad och det var dags för uppvaknande. Dessutom sjunger ryska posten på sista versen eftersom det här är vår sista vår i St Petersburg. Så nu ska det bloggas! Tänker mig liite oftare än på sistone, låg tröskel, mycket vardag.

Så här såg det ut i morse när jag och två små barn träffade vänner på Marsfältet för veckans springträff. Min tyska kompis har dragit igång en springkurs för nybörjare det passar utmärkt eftersom jag vill gilla att springa men inte riktigt gör det ännu. Men med rätt teknik kanske. Mycket bra start på dagen i allafall.


Blev lite crossfit av det hela när vi turades om med pulkor och osmidiga vagnar genom snön.


En kaffepaus senare fortsatte vi till parken. Vanligen går Albin på dagis men idag fick han sportlov. Hur härligt med snö och sol.

Och sedan gick vi hem igen. Läste lite ryska med Natasha och sedan kom Lena hem till oss. Lena är vår barnvakt och låtsasbabushka. Vi åt en runebergstårta från igår och hon berättade om en bussfärd när en passagerare hade suttit och hostat och chauffören strängt undrat om det var coronavirus, men passageraren hade lugnat honom och de andra med att det bara är tuberkulos. Så kan man också se på saken!

2 Comments, RSS

  1. Lina 7 februari, 2020 @ 09:58

    Haha. ”Bara tuberkolos”. Skrattade högt åt det här 😀

    • Linda 19 februari, 2020 @ 09:03

      Hihi, allt är relativt!

Comments are closed.