Dan före dan

Imorgon åker vi iväg! Iiik vad spännande. Meningen var att åka en sväng redan i april men det satte coronan stopp för, så nu är jag ivrig som ett litet barn att se staden och vår lägenhet för första gången. Väldigt nöjd också eftersom Seba precis kom fram till Wien, han körde genom Tyskland och Österrike och allt gick smidigt. Jag flyger alltså med de små kaoskaninerna imorgon (eller alltså idag, oj klockan är mycket) och dessutom kommer min mamma med för en vecka. Är det nåt jag lärde mig i Ryssland så är det att man alltid ska inkludera babusjka när man har en skock barn att se efter, så jag är väldigt glad att hon kan joina. Större chans att ett korrekt antal barn och kappsäckar kommer ända fram till målet på det här viset.
Vi har skaffat munskydd och jag har packat hela dagen och städat här i lägenheten. Men ovanligt odramatiskt och lätt känns det att packa ihop sig. Albin är också mest bara ivrig för flytten och planerar olika grejer han ska bygga på vår gård där och funderar på vilken färg trampolinen har.

För att inte sitta hemma och tänka packning igår så åkte vi på utflykt till Högholmen med mina föräldrar. Kollade på tigrar och Matilda sa vov vov vov. Den största hiten var ändå jättesandlådan.

Men några kollegor hann hon ändå hälsa på. Nu måste jag sova, hörs i Wien!

2 Comments, RSS

 1. Barbro Söderman 3 augusti, 2020 @ 16:30

  Lycka till i Wien önskar en ”smygföljare”
  (om inte din mamma har berättat att jag alltid läser din blogg).

  Du skriver så trevliga texter! Jag ser fram emot fortsättning från Wien. Jag hoppas att starten går bra och att lägenheten och staden tar emot er med öppna armar!
  Hälsningar, Barbro

  • Linda 7 augusti, 2020 @ 00:13

   Tack Barbro, så roligt att du läser! Flytten har hittills gått smidigt och staden verkar alldeles underbar. Ha det så fint och vi ses!

Comments are closed.